Hotellet

Bo bekvämt på vårt hotell beläget vid havet i Mollösund

Må bra och sov gott i ett av våra tio smakligt inredda rum. Vakna upp till en oslagbar utsikt och njut av god frukost på vår terrass.

Wärds Mollösund kom till på 1850-talet och kallades då ”Gäschivan”, alla rum ser olika ut med sin egen charm.

Hotellet är beläget i hjärtat av Mollösund med några meter ner till hamnen. 


Observera att under lågsäsong serveras frukost som frukostpaket istället för på buffé.

Dessa datum serveras frukostpaket:
30 september – 28 mars
Samt under vardagar 29 mars – 21 juni & 
1 september – 29 september

Är ni ett större gäng så går det att öppna hela hotellet för både frukost samt middag.

Har du frågor kontakta oss på hotell@wards.se
MOLLÖSUND Väder
WiFi inkluderat
Restaurang
Mötesanläggning
Frukost ingår alltid
Incheckning från 15:00
Utcheckning senast 11:00

Våra rum

Rum med två bäddar och trägolv på hotell
Rum #1, Dubbelrum
Ett rum för återhämtning och harmoni 160 cm queensize-säng med mjuka lakan. Här finns även bäddsoffa för 2 personer. Rummet är 18 kvm inrett med varma färger och fina trädetaljer. Privat toalett och dusch med lyxiga toalettartiklar. 22 kvm möblerad terrass med utsikt över hav och hamn. Vi har valt att inte ha TV på våra rum.
Rum #2, Dubbelrum
Ett rum för återhämtning och harmoni. 160 cm queensize-säng med mjuka lakan. Rummet är 18 kvm inrett i varma färger och med fina trädetaljer. Privat toalett och dusch med lyxiga toalettartiklar. 22 kvm möblerad terrass med utsikt över hav och hamn. Vi har valt att inte ha TV på våra rum.
Rum #3, Dubbelrum
Dubbelrum på 18 kvm med havsutsikt och vackert trägolv och fina detaljer, ett rum som andas återhämtning. 180 cm kingsize-säng med mjuka lakan Privat dusch och toalett med lyxiga toalettartiklar.
Rum #4, Dubbelrum
18 kvm rum med vackert trägolv och fina detaljer, ett rum som andas återhämtning, 160 queenzise säng med mjuka lakan. Privat dusch och toalett med lyxiga toalettartiklar. Utsikt över trädgård och uteservering. Vi har valt att inte ha TV på våra rum.
Rum #5, extrarum för familjen
Lilla rummet på 11 kvm. Perfekt som extrarum till den stora barnfamiljen. Två våningsängar, 80 cm Privat dusch och toalett med lyxiga toalettartiklar. Vi har valt att inte ha TV på våra rum.
Rum #6, Familjerum
Vårt största rum 20 kvm med utsikt mot väg. 160 cm dubbelsäng med sköna lakan. Våningsäng 80 cm i förmak. Privat dusch och toalett med lyxiga toalettartiklar. Mjuk ullmatta på golvet. Vi har valt att inte ha TV på våra rum.
Rum #7, Dubbelrum
En trappa upp ligger detta lilla mysiga rum på 12 kvm. Här finns två separata 90 sängar. Privat dusch och toalett med härliga toalettartiklar. Mjuk ullmatta på golvet. Vi har valt att inte ha TV på våra rum.
Rum #8, Trebäddsrum
En trappa upp ligger detta lilla mysiga rum på 12 kvm. En kärlekssäng med en underslaf på 140cm och en överslag på 80 cm bor den lilla familjen eller kompisgänget gott. Privat dusch och toalett med härliga toalettartiklar. Mjuk ullmatta på golvet. Vi har valt att inte ha TV på våra rum.
Rum #9, Trebäddsrum
På entréplan ligger detta lilla mysiga rum på 14 kvm. En säng med en underslaf på 140 cm och en överslaf på 80 cm. Här bor den lilla familjen eller kompisgänget gott. Privat dusch och toalett med härliga toalettartiklar. Hängstol och inrett med varma färger som skapar harmoni.
Rum #10, Dubbelrum
På entréplan ligger detta rum på 15 kvm med vackert trägolv och fina detaljer. Ett rum som andas återhämtning. 160 cm queensize- säng med mjuka lakan. Privat dusch och toalett med härliga toalettartiklar. Mjuk ullmatta på golvet.
- Gjord med <3 av HyperMedia
crossmenu